Våra rum

Här finns rum för både en natt, en weekend eller en månad

På Hotell Hedåsen finns det rum för alla. Oavsett om du söker en helgvistelse för dig och din partner, vill ha ett större rum för familjen efter en heldag på Kungsberget – eller om du behöver en plats att sova och äta gott på medan du arbetar en längre tid i Sandviken med omnejd. Hotellet rymmer totalt 62 rum, varav elva har egen balkong. Vi har även fyra rum som delar på en stor härlig veranda som vetter mot vår soliga innergård, med utsikt över golfbana, uteservering, skog och ängar. Wifi och frukost ingår alltid.

Enkelrum

I våra enkelrum sover du skönt i en 120 säng. Alla rum är utrustade med gratis wifi, arbetsplats, TV, toalett, dusch och en välkomstbricka med vattenkokare, kaffe och te.

Twinrum

Våra twinrum består av två separata 120 sängar bredvid varandra. Alla rum är utrustade med gratis wifi, arbetsplats, TV, toalett, dusch och en välkomstbricka med vattenkokare, kaffe och te.

Dubbelrum

I våra dubbelrum finns en dubbelsäng (160 eller 180 cm bred). I de flesta av våra dubbelrum har vi även möjlighet att ställa in en extrasäng. Alla rum är utrustade med gratis wifi, arbetsplats, TV, toalett, dusch och en välkomstbricka med vattenkokare, kaffe och te.

Familjerum

På Hotell Hedåsen har vi även två nyrustade familjerum, cirka 38 kvm stora.

Det ena rummet, som är något större, består av ett rum med dubbelsäng, badrum med toalett, bubbelbadkar och dusch, samt ett vardagsrum med tre bäddbara soffor och en liten balkong. Idealiskt för den större familjen med andra ord.

Söker du boende för en längre period? Inga problem!

Behöver du någonstans att bo i en vecka, två veckor eller kanske ännu längre? Hos oss på Hotell Hedåsen finns det flera olika alternativ för dig som vill sova skönt och få vardagen att fungera även när du söker boende för en längre period. Vill du ha lunchlåda, kunna tvätta dina kläder eller äta något annat än vad som står på restaurangmenyn på kvällen? Inga problem. Det löser vi. Kontakta vår reception, 026-25 12 00 eller info@hotellhedåsen.se, så skräddarsyr vi en lösning för dig.

Bo förmånligt med ditt lag eller din förening

Är du och ditt lag eller din förening på träningsläger eller turnering? Om ni är fler än tolv personer eller bokar mer än tolv rum hos oss så kan du boka boende och frukost till förmånliga priser.  Kontakta vår reception, 026-25 12 00 eller info@hotellhedåsen.se, eller besök bestwestern.se (länk till https://www.bestwestern.se/erbjudanden/best-sport) för mer information och bokning.

Wifi och frukost ingår alltid

Oavsett vilket rum du bokar hos oss ingår alltid en generös frukostbuffé och gratis wifi. Om du bor hos oss på Hotell Hedåsen behöver du heller aldrig oroa dig över parkeringsplats, för på vår stora övervakade parkering står din bil tryggt, helt utan extra kostnad. Vill du veta mer om vilka förmåner som följer med ditt boende hos oss? Läs mer under Alltid på Hotell Hedåsen (länk).